Născută greşit


Aş vrea ca în biografia mea, cândva, să poată fi scris: "Scriitoare şi pacifistă româncă a secolului 21".


Dar nu ştiu câte şanse sunt pentru aceste vise.

Aş vrea o viaţă diferită. Mai simplă. Unde poţi tot, unde totul e posibil.

Poate e pentru că visez prea mult sau pentru că e cu adevărat greu să trăieşti într-o lume unde "să fii diferit" nu înseamnă neapărat "să fii special".

E mai degrabă un defect. Ca un virus care trebuie exterminat imediat.

Chiar dacă am doar 17 ani şi un milion de vise şi speranţe, înţeleg, mai bine decât multe alte persoane, ce înseamnă să fii diferit, dar să fii privit cu ură.

Ca şi când tot ce ar conta ar fi aspectul exterior. El să poată să ne dea o idee exactă despre ceea ce suntem cu adevărat în interior.

Dar cât contează corpul? Şi cât mintea?

Normal, putem fi minunaţi la exterior, dar cu un suflet pustiu. Sau invers.

Putem să avem milioane de prieteni pe Facebook şi fani pe Netlog, miliarde de persoane care ne citesc blogul, sau doar prieteni apropiaţi. Dar cu ce ne-ar ajuta asta? Câtă importanţă ar avea? Eu cred că niciuna.

Deci, lăsaţi mai jos graniţele superficialităţii voastre. Pătrundeţi în lume şi priviţi cu ochi reali ceea ce vă înconjoară. Orice ar fi.
Gay sau hetero, alb sau negru, emo sau rapper, o arătare sau un prinţ. Priviţi în sufletul unei persoane, inima. Ea nu are nici culoare, nici orientare sexuală sau stil, nici aspect fizic. Ea doar oferă ceea ce căutăm toţi, dragoste.

Realizăm visurile noastre. Dăm formă gândurilor noastre. Suntem noi înşine aşa cum simţim că vrem să fim. Nu există ruşinea de a arăta altora ceea ce suntem în interior. Nu contează criticile, ameninţările, pentru că orice am face va fi greşit. DAR VA FI GREŞEALA NOASTRĂ, din care vom învăţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu