Simptomele si efectele consumului de droguri si pula mea

Da . Stiu . Primul lucru care o sa il observe toti , este ca vorbesc vulgar pe blog . Asta e , vocabularul unei drogate . O sa incep mai pe intelesul tuturor , gen fumatorii de marijuana , hash , chill out , high smile au ochii rosii si tigarea degaja un miros diferit de cel al tutunului ; pe cand consumatorii de heroina , cocaina , magic , special , platinium au pupilele mici si dilatate , depinzand de cantitatea si substanta consumata .

Cum iti dai seama ca cineva se drogheaza ?
Persoana respectiva este mereu obosita , neglijenta
, izolata , trista sau extrem de fericita , rebela , are ochii rosii , ii curge nasul, tuseste , slabeste , are pe corp urme de ace , taieturi , zgarieturi , cere mai multi bani de buzunar , e mai rece cu familia si cu prietenii din copilarie , are alti prieteni , ii scade interesul pentru hobby-uri , sport sau lucruri care inainte ii placeau , miroase a alcool si mesteca guma mentolata , mananca mult mai mult sau mult mai putin decat inainte , doarme mai mult si are un somn mai agitat , are multe secrete , isi incuie dulapurile , biroul , usa ...

Intrebari si gesturi stupide :
1. De ce te droghezi , nemernicule ? Tu , ca parinte , nu stii inca preocuparile copilului tau . Si nu-ti tine saracu' copil sechestrat in casa sau nu ii pune intrebari asemenea unui interogatoriu . O sa faca si mai rau . El o sa fie in permanent conflict cu tine , pentru a-si afirma propriile idei , pentru a-si afirma personalitatea . Dar atunci cand o depresie se accentueaza nu trebuie trecuta cu vederea :) !
2. Dar eu de ce ma intreb daca copilul meu se drogheaza ? Pentru ca e un depravat , un drogat d-ala cu care umblam noi toti pe teatru , care nu poate sa stea fara Uzzy si cateva liniute .

2 comentarii:

  1. Deci trebuie sa facem sondaju' maine:>
    Prea tare faza cu Uzzy=))

    RăspundețiȘtergere
  2. bwa am uitat ...
    mâine să mă suni când te trezeşti că trebuie să îţi spun multe =)
    facem sondajul când se mai liniştesc spiritele :">

    RăspundețiȘtergere